logo

pozitivitasszigete.nanoweb.hu

Bátorítás, tanácsadás, oldás és fejlődés :)


Bemutatkozás

apozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

 

Amikor Isten parancsolatai szerint járunk, összhangban érezzük magunkat a világmindenség erejével, mint akik a valóságos lét főútján haladnak.
Spurgeon

Engedjétek meg, hogy pár szóban meséljek magamról. 9 éves koromban indult meg intenzív érdeklődésem a spiritualitás felé, még pedig a gyermek agykontrollal, hála Édesanyám  jó megérzéseinek.  Észrevettem, hogy a megérzéseim kezdtek egyre színesebbek lenni, amelyek később megvalósultak. 2008-ban komolyabban belemélyültem a tanulásba, önképzésbe. Azt éreztem, hogy kell lennie valaminek bennem, amit felfedezve segíthetek másokon, hiszen egészen 5 éves koromtól kezdően igényem volt  a másokról való gondoskodás. Mindig felelősséggel tüntettek ki a környezetemben élők érdekében.

Csak később értettem meg, hogy Isten választott ki engem erre a feladatra. A feladat nem kevés és kicsi, még pedig  vezetni az embereket! Segíteni az embereknek felfedezni a természetfelettit.

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

Médiumi képességeim megdöbbentő tapasztalásokat adnak a mai napig számomra. Született tisztánlátó,- érző, halló, -és gondolkodó képességekkel bírok. Életem tele van misztikummal. 14 éves koromban álmomban láttam meg lelkitársamat és küldetésemet, mely a tömegek tanítása és gyógyítása. Intenzív benyomásaim születnek Istennel, angyalokkal, felemelkedett mesterekkel, halottakkal, mások őrangyalaival.  Számtalan alkalommal éltem már meg előző életeimet és jövőmbe is belepillanthattam. Több alkalommal is sikerült felvennem mások őrangyalaival a kontaktust, segítve ezzel a megértést, elfogadást és szeretetet. Többször is megtapasztaltam a szellemi megszállottság állapotát, melyet különféle módszerekkel megszüntetettem. Képes voltam felvenni a kapcsolatot meg nem született ikertestvéremmel is, aki hasznos tanácsokkal látott el búcsúzásuk alkalmával, melyen tiszteletét tette Isten és Jézus is, akik gyermekkorom óta arra biztatnak, hogy vállaljam fel különleges képességeimet és vezessem be az embereket az okkultizmus csodálatos világába. Elhunyt rokonaim rendszeresen felveszik a kapcsolatot velem, hogy életfeladataimban útmutatásokkal szolgáljanak.

Azt a feladatot kaptam Istentől a gyógyításon kívül, hogy segítsek az embereknek felismerni, fejleszteni és tudatosítani képességeiket, melyek által ráébrednek életük értelmére.

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu képapozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

Tanulmányaim röviden:

1996: gyermek agykontroll

2008: számmisztika

2010:  szociálpedagógus, reiki 1, angyaltanfolyam, mentálhigiénés, szuicid és krízisintervenciós képzés (lelkisegély)

2011: internetes mentálhigiénés képzés, önkéntes koordinátor képzés

2012: interjútechnikák, empátiafejlesztés, reiki 2,tisztánlátó 1-2, hahota jógaklub vezető képzés, karma tanfolyam

2013: emberi erőforrás tanácsadó, reiki mester, Próféta Iskola, angyalokkal gyógyító, Az Új-Út Tudós Kiadónál publikálva a szakdolgozatom, amelynek címe a Debreceni Lelkisegély Szolgálat telefonszolgálat szerepe az ifjúság kríziskezelésében többféle célcsoportú és problémájú emberrel való kommunikáció az alapja.

2014: reiki mester-tanár, Próféta Iskola, spirituális tanácsadó, felébredt deeksha-adó, médiumi beavatás a brazílilai Fényentitások révén, személyiségfejlesztő csoportvezető képzés, Szentélyekben 3 alkalommal is beavatás médiumi munkához: jövőbelátás, gyógyítás, közvetítés

2015: metamorf masszázs, médiumi beavatás a Fény Entitások bevonására a segítő munkámba, új képességek: jövőbelátás, távolbalátás, szellemekkel kommunikáció, lélekkommunikáció

A feladatokat és  a képességeim felszínre hozását folyamatosan kapom és hálás is vagyok Értük, amelyekkel szolgálhatok az emberek felé.

 

 

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket.

 

szeretettel: Pálfi Hedvig Nóra

 

 
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.