logo

pozitivitasszigete.nanoweb.hu

Bátorítás, tanácsadás, oldás és fejlődés :)


Heti energiák

 

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

 

 

44. HÉT: 10. 26-11. 01,-IG: SZERVEZETTSÉG

Átszellemültség, eltökéltség, alázat, lendület és vidámság hatja majd át ezt a hetet. Az új dolgok, információk most is rendkívüli módon törnek be életünkbe és gyakorolnak maradandó változásokat és eredményeket. Mivel még az október a lélekcsaládunkkal való összehangolódás hónapja, mindvégig lehet arra számítani, hogy a semmiből bukkannak fel emberek, akik rajtunk kívül szintén megérzik az összetartozást és közös feladatot, amelyet a legnagyobb hatásfokon megvalósíthatunk. 
Régi vágyaink, céljaink átértékelődnek és a valós értékeink mentén realizálódnak és valósulnak meg. 
A héten megélhetünk egyfajta felszabadulás érzést is az év elején történt intenzív események kapcsán, amelyek kötődnek személyes fejlődésünkhöz. Egyre inkább elmélyül az Istentudat és kifejeződik önvalónk a külvilágban. Legyetek tudatosak és alázatosak másokkal szemben, hiszen mindenki más szellemi szinten van így másképp reagál Rátok. Együttműködések, barátságok bontakoznak ki. 
Egyre többen kerestek meg álmaimban, közeleg a közösségünk fizikai szintre emelkedése is. A fizikai világban máshogy működnek a dolgok, ahogy fent az Égieknél, ezért türelemre és alázatra van szükség mindenképpen.

egyéni tanácsadás online, skypeon:
blokkoldás, személyiségelemzés, fejlesztés
spirituális képességek, ajándékok feltárása, fejlesztése
oldások

lépj előre, nem vagy egyedül: alternativtanacsadas@gmail.com

szeretettel:Pálfi Hedvig Nóra, a fejlődés szakértője

 
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.