logo

pozitivitasszigete.nanoweb.hu

Bátorítás, tanácsadás, oldás és fejlődés :)


Oldások

- Gyógyítás:

Akik lehangoltnak érzik magukat, sokat betegeskednek, hangulatuk is hullámzik, azoknak nagyon javallott a tisztítás, ami a csakrákat érinti. A testünket körülölelő energiamező, az aura részeinek tisztítása és feltöltése. Minden betegség, tünet a csakráink állapotából, energiaszintjéből

1 alkalom 45-60 perc tünetektől függően. Minimum 5 alkalom szükséges az egyensúly helyreállításához!

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu képapozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

- Negatív energiák megszüntetése, megszállottság kezelése:

Komoly spirituális furcsaságokat tapasztalók, átélők esetében javaslom, mint például "nem vagyok magamnál", függőségek, szenvedélybetegségek, tárgyak fizikai helyzetének megváltozása, hangok, furcsa hidegrázások, negatív érzések, hogy valami nincs rendben a környezetedben.

 

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu képapozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

- Átok/rontás levétel, szerelmi kötés oldása:

Folyamatos balszerencsés dolgok, események mutatják a rontást és átkot az embere, családon. Több ember tisztában is van ezzel, ezért már így is keresnek meg.

A szerelmi kötés oldását azoknak ajánlom, akik vagy gyengéd érzéseket táplálnak egy kapcsolatban élő személy iránt, vagy úgy érzik ők maguk vannak benne egy olyan kapcsolatban, amelyen kötés van.

 

 

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu képapozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

- Tértisztítás:

Rendszeressége tartósítja a tiszta, nyugodt érzést a környezetünkben. Egészséges lelki élet, belső bizonyosság érzetét hozza létre bennünk. Javasolt feltétlenül, ha haláleset, nagyobb betegségek, veszekedések, válások, traumák, krízisek történtek a családban, életedben.

 

 

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu képapozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

- Babaprojekt:

Több éves sikertelen fogantatási időszak van  mögöttetek. Megnézem a probléma gyökerét és oldjuk. Lehetséges felvenni a leszületendő gyermekkel is a kapcsolatot, aki útmutatással szolgálhat a feladatokra vonatkozóan. Lehetséges a jövő feltárása idő tekintetében, mármint behatárolható mikor fog megtörténni a megfoganás és képet kaphatok arról mi várható a jövőben.

 

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

- Előző életek feltárása:

Csodálatosan megmutatja adott problémád, betegséged, kapcsolatod előző életbeli okait és célzott oldást kapsz ezekre. Hatását azonnal érezheted a jelenben, ezáltal kioldódik a problémád szellemi magja, oka.

 

 

apozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

 

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.