logo

pozitivitasszigete.nanoweb.hu

Bátorítás, tanácsadás, oldás és fejlődés :)


Vélemények

 

Vélemények a munkámról

 


apozitivitasszigete.nanoweb.hu képapozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

Kornélia-tanárom: Amikor megismerkedtünk, egyből éreztem rajtad, hogy fejlett spirituális képességekkel rendelkezel. Ezért mindenképpen csak spiritualitáshoz kapcsolódó pályán tudlak elképzelni. Jó beleérző képességed, temperamentumod, fejlett képességeid biztosan sok embernek a segítségére lesznek. Kívánok számodra szép sikereket a munkádhoz!

Irén-életvezetési tanácsadás: Kedves! Nagyon meg vagyok elégedve veled, minden egyes problémámban teljesen együtt érezve segítesz. Erőt adsz, és meghallgatod a gondjaimat. Nagyon jó barát és gyógyító vagy! Köszönöm. A mosolyodban van valami ami magával ragadott!!!!Ha írsz érdekes módon átjár egy bizsergés, bármennyire is a padlón vagyok - mint most is - jobb kedvem lesz. Biztonságban érzem magam. Elindulnak a könnyeim patakokban folynak, megkönnyebbülök, és mégis jobban érzem magam.Nagyon hálás vagyok hidd el. Csodásan érzed amit én! Beszélek önmagammal és ok nélkül sírok!!! De tudom ez kell ahhoz hogy előrehaladjak és ezért jár neked a köszönet!!!Egyedül soha nem jöttem volna rá!!!

Alexandra-életvezetési tanácsadás: A szerelmi ügyeimben sokszor adtál tanácsokat és rávezettél kérdésekkel a válaszokra, amikre rá kellett jönnöm, köszönöm!!! A megérzéseid teljesen igazak voltak és beváltak az akkori kapcsolatomban. Mindig tudod, milyen lelki segítségre van szükségem és erőt ad, hogy mindig vidám és pozitív vagy.

Tibor-médiumi tanácsadás: Céltudatosabb lettem, igyekszem reálisan, vagy reálisabban szemlèlni a körülöttem folyó dolgokat, történèseket. Párkapcsolat terèn is egyre hatàrozottabb az elkèpzelèsem a leendő pàromról, igyekszem tervet kèszìteni a jövőmre nèzve.., mègis teret adva az intuiciónak, megèrzèseknek..., hagyva, vagy inkàbb elfogadva megnyilvànuló az életet is. Pozitìvabb és elfogadóbb lett a hozzàállàsom az emberekhez is, de jobban èrvènyesìtem a sajàt akaratomat ha erre van szükségem éppen, mindezt próbàlom úgy tenni, hogy meghallgassam , vagy elfogadjam az "Isteni sugallatokat" is.

ria-személytisztítás: Sziasztok szeretnék veletek megosztani egy örömhírt! Hédi egy megbeszélt időpontban letisztított a félelmeimtől, és azóta tényleg nincs félelem és aggódás! Csak olyan érzés ,hogy menj és lépj és csináld !!! A másik fontos dolog amit tőle kaptam az egy beavatás volt. A homlokomra kaptam egy aranyháromszöget ami a szellemi összeszedettségről szól.Köszönöm !!!

Andi-számmisztika : Hédi elõször is egy nagyon kedves és vidám személyiség:) Emellett fantasztikus képességekkel rendelkezik amiknek én a személyes találkozó híján csak kis szeletkéjét ismerhettem meg, de kép és érzések alapján tökéletes leírást adott számomra fontos emberekről, amivel sokat segített helyzetek elfogadásában.

Fruzsina-előző életek feltárása és oldása: Sokat segített az a néhány (nem is olyan kevés) gondolat, amit elmondtál akkor! Sok kérdésem volt sok mindenkivel kapcsolatosan és mindre kaptam megerősítést Tőled! Azóta is szoktam arra gondolni, amiket akkor mondtál. Segített abban, hogy tisztán lássam önmagamat és a kapcsolataimat Még így visszatekintve is, - amikor nem tűnnek olyan fontosnak az akkori dolgok - sokat jelentett az akkori támogatásod. Segítettek az előrelépésben mindenképpen.

Mazsy-médiumi tanácsadás: Nagyon sokat kaptam és kapok, tőled a mai napig! Áldásom legyen veled mindig és kísérjék az utad, hisz nagyon jó segítő vagy, egy mindig vidám ember, aki mindig mindenkit megnevettet, felvidít, és biztató véleményt mond. Ugyanakkor befogad és elfogad külső véleményt is ami szintén nagyon fontos! Kívánom éld meg úgy az utad amin jársz, tiszta szívvel és nagy szeretettel, hogy nagyon sok embernek segítsd az életét, adj egy kis pluszt magadból ami végigkísér minket ebben az életben!!! Áldás és békesség!

Adrienn-spirituális képességek fejlesztése:"Egy nap egy gazdag ember adott egy kosár szemetet egy szegény embernek. A szegény ember elmosolyodott, és elment a kosarakkal, kiürítette, megmosta és feltöltötte gyönyörű virágokkal, visszament a gazdag emberhez, és visszaadta neki. A gazdag ember meglepődött és azt kérdezte: Miért adsz nekem szép virágokat, ha én szemetet adtam neked? A szegény ember így válaszolt: Mindenki azt ad, ami a szívében van." Ez az idézet kifejezi azt, hogy az embereknek milyen csodában lehet részük, ha figyelnek rád. Rengeteget szeretetet, tudást, pozitivitást tudsz adni, annak, aki igazán meg szeretne ismerni. Csodája vagy a világnak és persze nekem is. Szeretlek.

Anne-védelem: Drága Nóra! IGAZI szeretettől, kedvességtől sugárzó nőnek ismertelek meg, akinek minden cselekedetét és segítségét átjárja a jóság, béke, nyugalom, hit. Bátorító és megnyugtató a jelenléted minden téren, őszinte, igaz, és önös érdektől mentes minden üzeneted, válaszod bármilyen kérdésemre, kérdésinkre. Olyan nőnek ismertelek meg akinek van hite, bizalma, ereje önmagában, másokban, és a gondviselésben. Köszönöm, hogy vagy, hogy, ismerhetlek, Áldás rád

Dániel- médiumi tanácsadás: Íme a következő sorokban Hédiről alkotott átfogó véleményem, szabadon és cenzúrázatlanul, amolyan új kor szellemiségével átitatva. Hédit egy váratlan segítségkérés folyamán ismertem meg. A reakció azonnali volt, nem késlekedett a válaszadással, ráadásul pontos volt és mindig adott egy plusz útmutatást az aktuálison felül. Ami rendkivül megnyerő benne számomra, hogy a tanácsadás folyamán mindig finoman érzékeltet, a másikra odafigyelve. Így az illető finoman ébredhet fel Csipkerózsika álmából, nem pedig egy hideg vizes vödörrel a nyakában. Hédi tanulás iránti kedve, motiváltsága és céltudatossága óriási. Olykor meglep milyen nagy hévvel veti bele magát egy-egy feladat és/vagy terv megvalósításába. A megoldáson kívül semmi sallang, csak tudatosság jellemzi. Kapcsolatunk az idő folyamán barátivá alakult át. A segítségnyújtás mellett pedig szívesen támogatjuk a másikat. Ha gyümölcsöző barátságról kell beszélnem, akkor ez az! :)) Szeretettel: Dániel

Timi-személytisztítás: Szia! Tegnap fekve vártam a gyógyítást bő órán át éreztem. És már érzem is a hatását. Köszönöm. Többet segítettél nekem mint hinnéd. Ezalatt az idő alatt már a kérdéseimre is megkaptam a választ.Elsősorban és a legfontosabb felszabadultam egy férfi elnyomása alól, pontosabban a férfi iránti félelmem alól. Megkaptam az erőt az előrelépéshez. Megértettem eddig miért nem ment. Ráébredtem hogyan védjem meg magam, de szívből kellett akarnom. Megszűnt a nyomás és a szenvedés, így hogy a fő probléma eltűnt. Annyira más így ébredni. Már igazán tudok lépni. örömmel, tapasztalatot gyűjtve, mert az kell mindenhez. Ha nincs miből merítkezni nincs ihlet se. Még az önbizalmam mindig nem tökéletes de jó irányba halad, Köszönöm. Te vagy a világ legfantasztikusabb médiuma!

Rita-médiumi tanácsadás: "szavakkal meggyőzhetsz,de a példáddal elől jársz".
Talán azért,mert azon kevesek közé tartozol,aki valóban ezt az irányt képviseli.
Sokan vannak,akik szépen tudnak beszélni dolgokról,de cselekedni már képtelenek.
A spiritualitás útvesztőjében pedig szükség van egy olyan irány mutatásra,amit Te adsz,amiből lehet meríteni. Nekem nagyon sokszor segítettél,mindig megtaláltad a megfelelő megoldást az adott problémámra.
Nem tudtam kellően a dolgok mögé nézni,rávilágítottál,én pedig egyértelműen tudtam,mit kell tennem.
Jöttek a gondolatok és megérzések,ami egyben a probléma megoldását is eredményezte.
Nagyon kellemes és egyben erős energiával dolgozol. Kedves,pozitív,derűs személyiség vagy,öröm a közeledben lenni. Olyan vagy,mint egy pozitív vírus,akit megfertőz,annak együtt kell vele élni. Onnan nem lehet eltávolítani. Szeretem a tiszta,nevető tekinteted,szemeidet,mely lyukat éget az emberben.
Irigylésre méltó a határozottságod,amely sok embert megijeszthet és egyben iriggyé is tehet,de szerintem ezeket az embereket megfelelő szűrőberendezéssel el tudod távolítani.

Ani-médiumi tanácsadás: Tiszta szivemből köszönöm a Sorsnak, Istennek és Angyaloknak, hogy össze hoztak veled. Te vagy az,aki felnyitotta a szemem egy magasabb vilag iranyaban! Amiota ismerlek tudom,hogy az anyagi világ csak egy dolog. Örömmel,szeretettel és hálával gondolok Rád. Boldog vagyok hogy megismertelek, nagyon szeretlek.

 


apozitivitasszigete.nanoweb.hu kép

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.